Σμπώκος: Είμαι αθώος και θα το διαλαλώ μέχρι το τέλος της ζωής μου - iefimerida.gr

Σμπώκος: Είμαι αθώος και θα το διαλαλώ μέχρι το τέλος της ζωής μου

Σμπώκος: Είμαι αθώος και θα το διαλαλώ μέχρι το τέλος της ζωής μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή ξεσπά, δηλώνει αθώος και επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται.

«Είμαι αθώος και θα το διαλαλώ μέχρι το τέλος της ζωής μου. Θα μιλήσω ανοικτά στον ανακριτή, όπως οφείλω. Δεν θα κρύψω τίποτα» αναφέρει ο Γιάννης Σμπώκος μιλώντας στη Real News και τονίζει ότι όσα ειπώθηκαν περί φυγής του στο εξωτερικό, είναι αθλιότητες.

«Διαμαρτύρομαι για τις πληροφορίες, για την επιχείρηση κατασπίλωσης της προσωπικότητάς μου, ότι δήθεν είμαι ύποπτος φυγής. Ποτέ δεν αρνήθηκα να προσέλθω στη δικαιοσύνη για να δώσω τις αναγκαίες εξηγήσεις. Πάντοτε προσερχόμουν στη Βουλή για να τη διαφωτίσω για τα ζητήματα των εξοπλισμών και τη σχέση μου με αυτά. Δεν περιορίστηκα σε γενικές αναφορές»,

Ο Γιάννης Σμπώκος στην συνέντευξή του υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του. «Δεν έχω λογαριασμούς σε καμία χώρα του κόσμου. Δεν έχουν λογαριασμούς ύποπτους η γυναίκα μου, τα παιδιά μου και οποιοιδήποτε άλλοι στενοί συγγενείς μου».

Ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στο σπίτι του στην Κηφισιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή και διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ