Μπαρόζο προς Ευρωπαίους: Μέσα στον μήνα να λάβετε «χειροπιαστές αποφάσεις» - iefimerida.gr

Μπαρόζο προς Ευρωπαίους: Μέσα στον μήνα να λάβετε «χειροπιαστές αποφάσεις»

Μπαρόζο προς Ευρωπαίους: Μέσα στον μήνα λάβετε «χειροπιαστές αποφάσεις»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον προσοχή των Ευρωπαίων ηγετών θέλησε να επιστήσει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος τόνισε πως στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να λάβουν «χειροπιαστές αποφάσεις» προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ευρώ.

Το χρονικό περιθώριο που «έδωσε» ο κ. Μπαρόζο είναι αυτό του ενός μήνα και όπως υποστήριξε, «οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη δεν μπορεί να χάσουν το στόχο και πρέπει να ενισχύσουν την ολοκλήρωση».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Μάλτα όπου και βρίσκεται, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπε ότι η Κομισιόν θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα δράσης για τη στενότερη συνεργασία στον ευρωπαϊκό τραπεζικό και οικονομικό τομέα πριν από την πρώτη σύνοδο του Διοικητικού Συμβουλίου του μόνιμου μηχανισμού διάσωσης ESM, που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο την προσεχή Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ