Ομογενείς: Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική οργάνωση, δεν τη θέλουμε στην Αστόρια - iefimerida.gr

Ομογενείς: Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική οργάνωση, δεν τη θέλουμε στην Αστόρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την κεντρική πλατεία της Αστόριας όπου και διαμένει μεγάλος αριθμός ομογενών ξεκίνησε η επίσημη αντίδραση των Ελληνοαμερικανών οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην εμφάνιση της «νεοναζιστικής» όπως είπαν Χρυσής Αυγής στην πόλη τους.

Το συγκεκριμένο θέμα κάνει εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο των ομογενειακών ιστοσελίδων με αφορμή μία φωτογραφία με ομογενείς οι οποίοι φορούν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και γράφουν «Πυρήνας Νέας Υόρκης».

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής Θανάσης Τσιτσάς στο κεντρικό δελτίο του ANT1, ο συνήγορος του πολίτη της Νέας Υόρκης, μαζί με Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς, βουλευτές, μέλη της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων και εβραϊκές οργανώσεις, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα της Αθηνάς στην κεντρική πλατεία της Αστόριας και καταδίκασαν την εμφάνιση του ακροδεξιού κόμματος στην πόλη.

Μάλιστα όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες ημέρες τους δρόμους της περιοχής έχουν κατακλύσει φυλλάδια της Χρυσής Αυγής που καλεί τους ομογενείς να την στηρίξουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ