Ο Μπέος ζητά 10 εκατ. ευρώ αποζημίωση από την ΕΠΟ - iefimerida.gr

Ο Μπέος ζητά 10 εκατ. ευρώ αποζημίωση από την ΕΠΟ

Ο Μπέος ζητά 10 εκατ. ευρώ αποζημίωση από την ΕΠΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση 10.000.000 ευρώ διεκδικεί ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Η ΕΠΟ είχε επιβάλει στον Αχιλλέα Μπέο χρηματική ποινή 90.000 ευρώ, του απαγόρευσε οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής, καθώς και την είσοδο σε αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε κατέθεσε αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος αμφισβητεί την νομιμότητα λειτουργίας της πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Μάλιστα θεωρεί ότι οι σχετικές ρυθμίσεις που την αφορούν είναι αντίθετες με το Σύνταγμα και δεν έχουν έγκυρη νομοθετική εξουσιοδότηση.

Παράλληλα θεωρεί παράνομη την καταδίκη του και χωρίς νόμιμη και επαρκή αιτιολογία τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ, το περιεχόμενο της οποίας θεωρεί συκοφαντικό για το πρόσωπό του.

Και αυτό γιατί η επίμαχη απόφαση της ΕΠΟ «πάσχει από αντιφατική, αόριστη, και συκοφαντική αιτιολογία, ενώ κάνει αόριστη ψευδή και συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό του με σκοπό να τον πλήξει τόσο ως προσωπικότητα όσο και ως αθλητικό παράγοντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ