Δολοφονική επιθεση κατά υπάλληλου του Ηλεκτρικού από νεαρούς που έκαναν γκράφιτι - iefimerida.gr

Δολοφονική επιθεση κατά υπάλληλου του Ηλεκτρικού από νεαρούς που έκαναν γκράφιτι

Δολοφονική επιθεση κατά υπάλληλου του Ηλεκτρικού από νεαρούς που έκαναν γκράφιτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια επίθεση από ομάδα νεαρών που έκαναν γκράφιτι στον σταθμό του Ηλεκτρικού «Ειρήνη» δέχθηκε υπάλληλος που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε τον τελευταίο έλεγχο στους συρμούς.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία «Σταθερές Συγκοινωνίες ΣΤΑ.ΣΥ.» o εν λόγω εργαζόμενος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου ελέχγχου που έκανε στους ακινητοποιημένους συρμούς του Ηλεκτρικού, εντόπισε μια ομάδα νεαρών που έκαναν γκράφιτι σε ένα από τα βαγόνια του τραίνου.

Οι νεαροί, όταν ο υπάλληλος του του Ηλεκτρικού προσπάθησε να τους σταματήσει, τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα.

Ο τραυματίας υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου του έγιναν 40 ράμματα στο κεφάλι, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται εκεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η εταιρεία θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την εγκληματική επίθεση, που δέχθηκε ο εργαζόμενος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ