ΠΑΣΟΚ: Οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής έκαναν μία χυδαία επίθεση - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής έκαναν μία χυδαία επίθεση

ΠΑΣΟΚ: Οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής έκαναν μία χυδαία επίθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «χυδαία και βίαιη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής», κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ αναφερόμενο στο σοβαρό επεισόδιο εντός της Βουλής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Γιάννη Μανιάτη με βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος.

Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση σύγκληση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, για να ληφθούν αποφάσεις, μετά την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον κ. Μανιάτη.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Ιπποκράτους τονίζει πως από την συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών «τίθεται, πλέον, ζήτημα λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος» ενώ τονίζει πως «οι επαγγελματίες τραμπούκοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να μάθουν να σέβονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.

Αυτό όμως πρέπει να τους το επιβάλλει η ίδια η κοινοβουλευτική δημοκρατία με τα όργανά της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ