Πιο αηδία δε γίνεται – Παρουσιαστής κάνει μάσκα νεότητας με… πλακούντα προβάτων - iefimerida.gr

Πιο αηδία δε γίνεται – Παρουσιαστής κάνει μάσκα νεότητας με… πλακούντα προβάτων

Πιο αηδία δε γίνεται – Παρουσιαστής κάνει μάσκα νεότητας με… πλακούντα προβάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάσημος παρουσιαστής γνωστός για το αυστηρό του στυλ και τις όμορφες γυναίκες που τον συνοδεύουν, αποκάλυψε ότι αφού δοκίμασε ο,τι θεραπεία ομορφιάς κυκλοφορεί στην αγορά, κατέληξε πως αυτή που του ταιριάζει καλύτερα είναι μια μάσκα που φτιάχνεται από πλακούντα προβάτων και μικρές νιφάδες από χρυσό 24 καρατίων.

Ο 52χρονος κριτής του X Factor, Σάιμον Κάουελ, ο οποίος έχει παραδεχτεί πολλάκις ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την εμφάνισή του, δεν κρύβει ότι έχει δοκιμάσει πολλές, πανάκριβες θεραπείας νεότητας, συμπεριλαμβανομένου και του botox, ώστε να διατηρήσει νεανική την επιδερμίδα του.

Σύμφωνα με δερματολόγο που εργάζεται στην κλινική Λάνσερ του Μπέβερλι Χιλς, ο Σάιμον είναι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και νιώθει πως αυτή η θεραπεία τον «δείχνει νεότερο και του χαρίζει λάμψη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ