Αυτό είναι το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τη φωνή της Αντέλ - iefimerida.gr

Αυτό είναι το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τη φωνή της Αντέλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα συμπληρώνονται ακριβώς 50 χρόνια από τότε που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η πρώτη ταινία του Τζείμς Μποντ «Dr No». Για να γιορτάσουν την περίσταση, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.... ανέβασαν στο διαδίκτυο το νέο τραγούδι της Αντελ το οποίο θα είναι και το σάουντρακ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Κάθε σάουντρακ ταινίας του Τζείμς Μποντ αποτελεί ένα γεγονός από μόνο του και ανεξάρτητα από την ταινία και πάντως συνιστά ένα ορόσημο της καριέρας του καλλιτέχνη που το ερμηνεύει.

Το τραγούσι Skyfall είναι σε στίχους της ίδιας της Αντέλ και του Πολ Χέπογουορθ, του ανθρώπου που είχε γράψει την μεγάλη της επιτυχία Rolling in the deep.

Η Αντελ είχε αρχικά επιφυλάξεις για το θέμα, ωστόσο, όπως είπε: «ερωτεύτηκα το σενάριο». H ταινία κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 9 Νοεμβρίου.

Εκτός από τον Ντάνιελ Κραιγκ και την Τζούντι Ντεντς, πρωταγωνιστούν ο Χαβιέρ Μπαρντέμ, ο Αλμπερτ Φίνεϊ, ο Ραλφ Φάινς και η Ναόμι Χάρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ