Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τους 12 εισβολείς στο υπουργείο Άμυνας - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τους 12 εισβολείς στο υπουργείο Άμυνας

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τους 12 εισβολείς στο υπουργείο Άμυνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος των 12 εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν μετά τα χθεσινά επεισόδια έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Ευελπίδων εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά και συνδικαλιστές διαφόρων σωματίων για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

Η δίωξη που τους ασκήθηκε, αφορά αντίσταση κατά της αρχής, απρόκλητη διακεκριμένη φθορά, απόπειρα απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο με συνοδεία ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων και μέσα στα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των συναδέλφων τους.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, από το αυτόφωρο θα ζητήσουν προθεσμία για την δίκη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ