Αρμάνι:«Μέχρι τα 32 μου δεν δούλευα σκληρά γιατί ήμουν πολύ ωραίος» - iefimerida.gr

Αρμάνι:«Μέχρι τα 32 μου δεν δούλευα σκληρά γιατί ήμουν πολύ ωραίος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα τελευταία 40 χρόνια ο Τζόρτζιο Αρμάνι να δουλεύει σαν το σκυλί για να χτίσει και να διατηρήσει την αυτοκρατορία του, αλλά χρειάστηκε να τριανταρίσει πριν πήξει το μυαλό του. Μέχρι τότε, έβαλε τις γυναίκες να δουλεύουν για αυτόν.

«Μέχρι τα 32 μου εργαζόμουν σε πολυκατάστημα ως παιδί για όλες τις δουλειές. Και δεν χρειαζόταν να δουλεύω πολύ σκληρά αφού ήμουν πολύ ωραίος. Οπότε οι γυναίκες διευθύντριες μου έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα για μένα». Αυτό δήλωσε ο 78χρονος πλέον σχεδιαστής στην εφημερίδα La Repubblica κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο.

Όσον αφορά τι τον έκανε να αλλάξει τον παρασιτικό τρόπο που είχε επιλέξει να ζει, ο Αρμάνι δήλωσε : «Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα και ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω έτσι, στις παρυφές ενός υπέροχου επαγγέλματος, χωρίς να εργάζομαι σκληρά, να ρισκάρω ή να το υπερασπίζομαι. Στην αρχή αφοσιώθηκε στο σχέδιο μόδας γιατί είχα έναν συνέταιρο που αναλάμβανε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις. Όταν όμως ο συνέταιρος μου πέθανε έπρεπε να τα αναλάβω όλα μόνος μου. Έπρεπε να ξυπνήσω και να γίνω αυτό που είμαι σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ