Γιατί συνέλαβαν οι Τεξανοί την σκαρφαλωμένη πάνω σε μια μπουλντόζα Ντάριλ Χάνα; - iefimerida.gr

Γιατί συνέλαβαν οι Τεξανοί την σκαρφαλωμένη πάνω σε μια μπουλντόζα Ντάριλ Χάνα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την νύχτα στο κρατητήριο της πόλης Γουίνσμπορο, 100 χλμ από το Τέξας, βρέθηκε να περνάει η Ντάριλ Χάνα μαζί με μια 78χρονη γιαγιά.

Οι δυο τους είναι οι μοναδικές που επέλεξαν να συλλάβουν οι Τεξανοί αστυνομικοί από τους εκατοντάδες διαδηλωτές που «πρόταξαν τα στήθη τους» μπροστά από τις μπουλντόζες που προσπαθούν να κατασκευάσουν τον Keystone XL, τον πετρελαιαγωγό που θα μπορεί να μεταφέρει το πετρέλαιο από την Αλάσκα στα διυλιστήρια του κόλπου του Τέξας.

Γιατί συνέλαβαν οι Τεξανοί την σκαρφαλωμένη πάνω σε μια μπουλντόζα Ντάριλ Χάνα;  | iefimerida.gr 0

Η 40άρα σταρ του Χόλιγουντ (με το παραμορφωμένο τελευταία από τις πλαστικές πρόσωπο) σκαρφάλωσε πάνω σε μια μπουλντόζα και αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς που πήγαν να την συλλάβουν.

Γιατί συνέλαβαν οι Τεξανοί την σκαρφαλωμένη πάνω σε μια μπουλντόζα Ντάριλ Χάνα;  | iefimerida.gr 1

Αν και αυτό που ενόχλησε τις αρχές περισσότερο είναι ότι -πέρα φιλελεύθερη ακτιβίστρια- δεν είναι καν κάτοικος Τέξας. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τον εκπρόσωπο τύπου της κατασκευαστικής εταιρίας που δήλωσε «Είναι λυπηρό που η κα Χάνα και μερικοί ακόμη ακτιβιστές από άλλες πολιτείες επέλεξαν να σπάσουν τον νόμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ