Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ενεργά μέλη το Facebook - iefimerida.gr

Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ενεργά μέλη το Facebook

Ενα δισεκατομμύριο ενεργά μέλη έχει πλέον το Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασταμάτητο είναι το Facebook, αφού κατάφερε να φτάσει και να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ενεργά μέλη εδραιώνοντας έτσι τη θέση του αυτοκράτορα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Το Facebook έφτασε τον μαγικό αριθμό του 1 δισεκατομμυρίου χρηστών στις 14 Σεπτεμβρίου και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μαρκ Ζούκεμπεργκ δήλωσε «Βοηθώντας ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να συνδεθούν είναι καταπληκτικό, συγκινητικό και με μεγάλη διαφορά είναι η πιο σπουδαία στιγμή στη ζωή μου, είμαι πολύ περήφανος».

Στο top 5 των χωρών που κάνει θραύση η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι η Βραζιλία, η Ινδία, η Ινδονησία, το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Την ίδια στιγμή όπως ανακοινώθηκε το Facebook έχει 600 εκατομμύρια χρήστες που συνδέονται μέσω κινητών τηλεφώνων με τη μέση ηλικία τους να είναι τα 22 έτη δηλαδή ένα χρόνο μικρότερος από το μέσο όρο της ηλικίας των χρηστών του Facebook, όταν τον Ιούλιο του 2010 έφτανε τα 500 εκατομμύρια χρήστες.

Ο αριθμός που είναι αξεπέραστος όμως είναι το το περίφημο Like, το οποίο έχει πατηθεί πάνω από 1,13 τρισεκατομμύρια φορές από τότε που τέθηκε σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ