Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για την φύλαξη του Πενταγώνου - iefimerida.gr

Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για την φύλαξη του Πενταγώνου

Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για την φύλαξη του Πενταγώνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Θόδωρος Κολοκύθας, αστυνομικός διευθυντής, που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής και ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα και την φύλαξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά την εισβολή των διαμαρτυρομένων εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Τελικά μετά από απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Νίκου Παπαγιαννόπουλου, ο υπεύθυνος για την φύλαξη και την ασφάλεια του χώρου τέθηκε υπό διαθεσιμότητα.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας, κάλεσε προκειμένου λάβει εξηγήσεις, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, κρίθηκε ανεπαρκής η δύναμη που είχε διατεθεί αρχικά για το Πεντάγωνο και ειδικότερα, δέκα μόνον αστυνομικοί, χωρίς διμοιρία των ΜΑΤ.

Μάλιστα ο υπεύθυνος Αξιωματικός φέρεται να μην κάλεσε έγκαιρα τις απαραίτητες ενισχύσεις μόλις η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τελικά οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία να εισβάλουν στο Πεντάγωνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ