Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε από τότε που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε από τότε που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος

Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε από τότε που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθείες βολές εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για τη σημερινή δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και του κινήματος αφήνει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, άτομα του στενού του περιβάλλοντος, ερωτώμενα για τις αχμές που αφήσε εναντίον του κ. Ραγκούση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απάντησαν πως «η χώρα, η κοινωνία και η παράταξη κατάρρευσαν από το καλοκαίρι του 2011 και μετά, από τότε δηλαδή που τα ηνία της οικονομίας και ουσιαστικά της παράταξης και της χώρας κρατούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος».

Οι ίδιοι άνθρωποι ανέφεραν επίσης ότι νωρίτερα, πριν αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος και παρά το γεγονός ότι με το πρώτο Μνημόνιο εφαρμόστηκε, ουσιαστικά, η πιο σκληρή πολιτική λιτότητας στη χώρα από το 1974 και μετά, το ΠΑΣΟΚ, πήγε σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές το Νοέμβριο του 2010 και «πέτυχε μια σπάνια διεθνώς εκλογική νίκη». Σημειώνουν, μάλιστα, πως «μέχρι τον Ιούλιο του 2011, όπως κατέγραψαν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμμα και η χώρα όρθια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ