Εξώδικο στο ΑΠΕ από βουλευτή της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με το πιστόλι - iefimerida.gr

Εξώδικο στο ΑΠΕ από βουλευτή της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με το πιστόλι

Εξώδικο στο ΑΠΕ από βουλευτή της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με το πιστόλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξώδικη διαμαρτυρία στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επέστειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Βόλο, έξω από τα γραφεία του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο κ. Ηλιόπουλος στην εξώδικό του, «προς άρση κάθε παρεξήγησης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επαναλαμβάνει τα περιστατικά και το πως αυτά εξελίχθηκαν.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, «στις 7:25 εμφανίστηκε ομάδα γνωστών παρακρατικών του ''αντιεξουσιαστικού" χώρου με σκοπό την είσοδο στο γραφείο της Χρυσής Αυγής του Βόλου. Η ολιγομελής ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των γραφείων μας απέτρεψε ακόμα και την προσέγγιση των παρακρατικών αναρχικών, σταματώντας τους στον κεντρικότερο δρόμο του Βόλου, την Δημητριάδος».

Ακούγοντας τη φασαρία, συνεχίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, «κατέβηκα στην είσοδο της πολυκατοικίας για να δω τι συμβαίνει. Αφού για μερικά δευτερόλεπτα έγινα αυτόπτης μάρτυρας της κατάστασης, ενημέρωσα άμεσα την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η οποία έφτασε στον τόπο του συμβάντος σε ελάχιστα λεπτά και μάλιστα με την παρουσία του ίδιου του Διευθυντή της.

Το περιστατικό έλαβε τέλος με την προσαγωγή έξι ατόμων του αναρχικού χώρου, χωρίς φυσικά καμία άλλη προσαγωγή οποιουδήποτε μέλους της Χρυσής Αυγής και πόσο μάλλον τη δική μου. Στη συνέχεια τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση ώστε να καταθέσουν για το συμβάν».

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε μεταδώσει πως εκτός από τους αντιεξουσιαστές, στο Τμήμα είχαν προσαχθή και έξι της Χρυσής Αυγής.

Το ΑΠΕ υποστηρίζει ότι μετέδωσε στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 την είδηση, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την Αστυνομία και κύκλους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη συνδρομητική του υπηρεσία.

Την ανακοίνωση Τύπου της Χρυσής Αυγής με την οποία αποκαθιστούσε τα γεγονότα την ανήρτησε στην Υπηρεσία Ανακοινώσεων, όπου έχουν ελεύθερη πρόσβαση όλοι οι πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ