Η Oυκρανή που «μεταμορφώθηκε» σε κινούμενο σχέδιο [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Η Oυκρανή που «μεταμορφώθηκε» σε κινούμενο σχέδιο [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αναστασία Σπαγκίνα δεν είναι ένα κορίτσι σαν τα άλλα. Αυτή η νεαρή Ουκρανή 19 ετών αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε γιαπωνέζικο κινούμενο σχέδιο και να ζει σαν καρτούν. Το facebook της έκανε ρεκόρ επισκέψεων και 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες είδαν το βίντεο που επισυνάπτουμε.

Το θέμα αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία της αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο και πολλαπλασίασε έτσι τα εκατομμύρια θαυμαστών και οπαδών της στον κόσμο. Η νεαρή κοπέλα περνάει καθημερινά 30 λεπτά για να βάψει το κάθε μάτι, το οποίο επιδεικνύει στο βίντεο προκειμένου να αποκτήσει μιμητές.

Η ίδια αντιλήφθηκε γρήγορα ότι το ίντερνετ της προσέφερε μια θαυμάσια ευκαιρία να γίνει διεθνώς γνωστή. Πράγματι, μετά την εκτόξευση των επισκέψεων στον προσωπικό της λογαριασμό αλλά κυρίως μετά το άρθρο στη βρετανική εφημερίδα η Αναστασία Σπαγκίνα απέκτησε φαν κλαμπ και ονειρεύεται να αποκτήσει και πολλά χρήματα.

Η Oυκρανή που «μεταμορφώθηκε» σε κινούμενο σχέδιο [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Oυκρανή που «μεταμορφώθηκε» σε κινούμενο σχέδιο [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Oυκρανή που «μεταμορφώθηκε» σε κινούμενο σχέδιο [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Oυκρανή που «μεταμορφώθηκε» σε κινούμενο σχέδιο [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ