Aυτή είναι η πιο ωραία λίμνη των ΗΠΑ, με παραλίες, χιόνια, δάση - iefimerida.gr

Aυτή είναι η πιο ωραία λίμνη των ΗΠΑ, με παραλίες, χιόνια, δάση

Aυτή είναι η πιο ωραία λίμνη των ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα η εφημερίδα USA Today ζήτησε από τους αναγνώστες της να εκλέξουν την ομορφότερη λίμνη των ΗΠΑ για τα νερά, τις δραστηριότητες και την τοποθεσία της. Η πρωτιά δόθηκε στη λίμνη Ταοέ που βρίσκεται σε υψόμετρο 1900 μέτρων. Μαγευτικό.

Η λίμνη Ταοέ βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Καλιφόρνιας και Νεβάδας με μήκος 35 χιλιόμετρα και πλάτος 19 μέτρα. Το καλοκαίρι συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που έρχονται από κάθε μέρος των ΗΠΑ και επωφελούνται από μαγικές παραλίες, σπορ, ψάρεμα, μπάνιο και χιονισμένες βουνοκορφές με 15 πίστες για σκι

Ολο το χρόνο η Tahoe Rim Trail προσφέρει στους επισκέπτες πεζοπορείες και αλπινισμό στα 265 χιλιόμετρα μονοπατιών που έχουν ανοίξει γύρω από τη λίμνη. Πυκνή συγκοινωνία με φέρυ μποτ και πλοιάρια διασχίζουν τη λίμνη και μεταφέρουν τους επισκέπτες από την παραλία Zeprhyr beach της Νεβάδα ως την παραλία Emerald Bay της Καλιφόρνιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ