Η Βεργκάρα πάει για ανόρθωση στήθους- «Ζηλεύω την Ζιζέλ που δεν φοράει σουτιέν» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βεργκάρα πάει για ανόρθωση στήθους- «Ζηλεύω την Ζιζέλ που δεν φοράει σουτιέν» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 40χρονη Σοφία Βεργκάρα μισεί το στήθος στο οποίο χρωστάει την καριέρα της. Και είναι αποφασισμένη να κάνει κάτι για αυτό.

«Δεν είμαι εδώ για να το παίζω έξυπνη. Θέλω να δείξω όλα αυτά που έχω, όσο τα έχω. Ξέρω από τώρα ότι θα κάνω άμεσα ανόρθωση στήθους. Και ίσως αργότερα, όταν δεν θα έχω πια ανάγκη να βγαίνω σέξι, να τα ξεφορτωθώ (σ.σ. τα στήθη της) μια και καλή». Αυτό δήλωσε η Σοφία Βεργκάρα στα πλαίσια της φωτογράφησης που έκανε για το περιοδικό Lucky.

Η Βεργκάρα πάει για ανόρθωση στήθους- «Ζηλεύω την Ζιζέλ που δεν φοράει σουτιέν» [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Εκεί που επίσης είπε ακριβώς πως αισθάνεται που έγινε 40 («Είναι απαίσιο. Και όποια ισχυρίζεται το αντίθετο, λέει ψέματα») και γιατί ζηλεύει την Ζιζέλ: «Το ξέρω ότι το στήθος μου άνοιξε για μένα πολλές πόρτες. Αλλά σιχαίνομαι όταν βλέπω την Ζιζέλ να φοράει ένα τοπάκι χωρίς σουτιέν και να δείχνει τόσο χαριτωμένη. Αν έκανα εγώ το ίδιο θα έμοιαζα είτε έγκυος, είτε σαν χοντρή στίπερ».

Η Βεργκάρα πάει για ανόρθωση στήθους- «Ζηλεύω την Ζιζέλ που δεν φοράει σουτιέν» [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ