Απίστευτο - Εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά πολιόρκησαν το υπουργείο Άμυνας και κατέλαβαν το προαύλιο - iefimerida.gr

Απίστευτο - Εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά πολιόρκησαν το υπουργείο Άμυνας και κατέλαβαν το προαύλιο

Απίστευτο - Εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά πολιόρκησαν και κατέλαβαν το π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες κράτους που βρίσκεται υπό διάλυση σημειώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας όταν εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έσπασαν τα κιγκλιδώματα και τις τζαμαρίες στο φυλάκιο και μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο.

Στον καλύτερα φυλασσόμενο χώρος της χώρας οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατάφεραν να μπουν σχεδόν ανενόχλητοι στο Πεντάγωνο. Στο σημείο υπήρχαν ελάχιστοι αστυνομικοί οι οποίοι δεν κατάφεραν να προστατεύσουν το υπουργείο και να σταματήσουν τους διαδηλωτές – εισβολείς. Οι εργαζόμενοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ΜΑΤ, αλλά και της φρουράς του υπουργείου που κοίταζαν έντρομοι τους διαδηλωτές.

Οι εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν προς την κεντρική είσοδο και προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού. Οι απίστευτες εικόνες συνεχίστηκαν με τους στρατιωτικούς να έχουν βγει στα μπαλκόνια και να κοιτούν τους πολιορκητές τους.

Τελικά μετά από μισή ώρα κατέφθασε μία διμοιρία των ΜΑΤ για να επιβάλει την τάξη. Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ