Για δικαίωση Μεϊμαράκη από τον Καπελέρη μιλούν συνεργάτες του προέδρου της Βουλής - iefimerida.gr

Για δικαίωση Μεϊμαράκη από τον Καπελέρη μιλούν συνεργάτες του προέδρου της Βουλής

Για δικαίωση Μεϊμαράκη από τον Καπελέρη μιλούν οι συνεργάτες του Προέδρου της Βο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθαρή δικαίωση θεωρούν συνεργάτες του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη τη σημερινή αναφορά του Γιάννη Καπελέρη στην επιτροπή θεσμών για την υπόθεση Καρούζου.

Ο κ. Καπελέρης απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεσης και για το αν το ΣΔΟΕ την κουκούλωσε απάντησε οτι «το ΣΔΟΕ κάλεσε τον κ. Καρούζο τον Ιούνιο του 2010 μετά από φορολογική καταγγελία που είχε καταθέσει ο κ. Ιωσήφ Λιβανός. Ξεκίνησαν άμεσα οι έλεγχοι και τον Ιανουάριο του 2011 επεβλήθησαν πρόστιμα και δημεύτηκαν περιουσιακά στοιχεία. Αυτό το λέω για όσους σήμερα μιλούν για κουκούλωμα. Στη συγκεκριμένη υπόθεση το ΣΔΟΕ δεν είχε στοιχεία εμπλοκής πολιτικών προσώπων».

Οι συνεργάτες του κ. Μειμαράκη θεωρούν οτι αυτή η αναφορά τον βγάζει εντελώς από το κάδρο της Υπόθεσης Καρούζου και είναι πλέον θέμα ημερών η πλήρης αναληψη των καθηκόντων του ως προέδρου του Κοινοβουλίου.

Αλλά και ο κ. Διώτης στην κατάθεσή του είπε οτι την άνοιξη του 2012 δέχθηκε στο γραφείο του τους κυρίους Λιβανό και Ζωγραφάκη και από τη συζήτηση που είχαν από πουθενά δεν συνάγεται ότι υπάρχει εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ