ΣΥΡΙΖΑ: Σκάφος που βυθίζεται το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σκάφος που βυθίζεται το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Σκάφος που βυθίζεται το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανακοίνωση σε σκληρό ύφος απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όσα αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για τις αιχμές που αφήνει για την Κουμουνδούρου.

«Χυδαιότητα και θράσος δείχνει η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου να ζητούν και τα ρέστα, αντί να δώσουν πειστικές εξηγήσεις και να απολογηθούν για τη συγκάλυψη της φοροδιαφυγής των μεγαλοκαταθετών της Ελβετίας, την ίδια στιγμή που έχουν γονατίσει την ελληνική κοινωνία με τα μνημονιακά μέτρα», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου ζητά από το ΠΑΣΟΚ να απολογηθεί «τόσο στον ελληνικό λαό, όσο και στα ίδια τα στελέχη του κόμματός τους», που όπως υπογραμμίζει «έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος».

Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ είχε χαρακτηρίσει χυδαιότητα το να «υπαινίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί και μάλιστα προεκλογικά, στοιχεία από το υλικό αυτό (σ.σ. τη «λίστα Λαγκάρντ») για την άσκηση πιέσεων ή εκβιασμών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ