Απειλητικό βίντεο δείχνει Αμερικανό δημοσιογράφο αιχμάλωτο στη Συρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Απειλητικό βίντεο δείχνει Αμερικανό δημοσιογράφο αιχμάλωτο στη Συρία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ πιστεύει πως Αμερικανός ανταποκριτής στη Συρία, ο 31χρονος πρώην πεζοναύτης Όστιν Τάις, ο οποίος αγνοείται από τα μέσα Αυγούστου, βρίσκεται υπό αιχμαλωσία από το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Ασάντ. Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύει ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του τη Δευτέρα που μας πέρασε και του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η τελευταία επικοινωνία του δημοσιογράφου έλαβε χώρα στις 13 Αυγούστου και έκτοτε συγγενείς και φίλοι πασχίζουν να συμπληρώσουν το παζλ της εξαφάνισής του.

Το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ θεωρεί πως μάλλον κρατείται από τις αρχές του συριακού καθεστώτος, κάτι που η κυβέρνηση Ασάντ δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι τώρα.

Στο βίντεο, ο εμφανώς ταλαιπωρημένος και με τα μάτια δεμένα Τάις περιστοιχίζεται από ένοπλους που φέρουν παραδοσιακή Αφγανική περιβολή, οι οποίοι τον αναγκάζουν να γονατίσει ενώ αυτός ψελλίζει τη φράση: «Χριστέ μου, Χριστέ μου!».

Η οικογένειά του επαλήθευσε ότι το πρόσωπο που εικονίζεται στο βίντεο είναι πράγματι ο Όστιν Τάις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ