Η συγγραφέας του «50 αποχρώσεις του Γκρι» λανσάρει sex toys για τα Χριστούγεννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η συγγραφέας του «50 αποχρώσεις του Γκρι» λανσάρει sex toys για τα Χριστούγεννα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η bestseller συγγραφέας E.Λ. Τζέιμς ένωσε τις δυνάμεις της με το online ερωτικό sexshop Lovehoney προκειμένου να λανσάρει μια σειρά ερωτικών παιχνιδιών εμπνευσμένη από το «50 αποχρώσεις του Γκρι» και τους ήρωες του, Κρίστιαν Γκρέι και Αναστασία Στιλ. Στόχος τους να κατακλύσουν την αγορά λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Μπορεί να μπαίνουν 1.000.000 δολάρια το μήνα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τις πωλήσεις του «50 αποχρώσεις του Γκρι» στο Kindle (ενώ έχει πουλήσει και τα κινηματογραφικά δικαιώματα έναντι 5 εκ. δολαρίων), αλλά η νοικοκυρά-συγγραφέας E.Λ. Τζέιμς μοιάζει αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί κάθε τελευταίο σεντς που μπορεί να βγάλει από το ερωτικό της δημιούργημα.

Στην λογική αυτή δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση η απόφασή της να δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά ερωτικών παιχνιδιών.

Ξεκινώντας από τις ασημένιες μπάλες απόλαυσης και τις χειροπέδες και συνεχίζοντας με διάφορα είδη μαστιγίων και δονητές.

H ίδια η συγγραφέας, στα πλαίσια του προμότιον του νέου project, δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει και να δηλώσει με ενθουσιασμό: «Αυτή η σειρά είναι αυτό που πάντα φανταζόμουν όταν έγραφα το βιβλίο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τα παιχνίδια που περιέγραφα στα βιβλία έχουν γίνει πραγματικότητα και που πλέον μπορούν να τα απολαύσουν ζευγάρια σε όλο τον κόσμο».

Η συγγραφέας του «50 αποχρώσεις του Γκρι» λανσάρει sex toys για τα Χριστούγεννα [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ