Ομογενείς: Λέμε αλήθεια για τα 600 δισ. -Αδωνις: Τα ίδια μας έλεγε και ο Τσάκας στον ΠΑΟ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ομογενείς: Λέμε αλήθεια για τα 600 δισ. -Αδωνις: Τα ίδια μας έλεγε και ο Τσάκας στον ΠΑΟ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ομογενείς, εκπρόσωποι της End National Debt, που ισχυρίζονται ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι κύριοι Μανώλης Λαμπράκης και Γιώργος Παπαδάκης απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα υποστήριξαν ότι το όνομα της τράπεζας στην οποία έχουν κατατεθεί τα χρήματα θα γνωστοποιηθεί σήμερα, ότι υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιστοποιούν πως ήδη έχουν γίνει οι δύο καταθέσεις, υπέρ της Ελλάδας και υπέρ της Κύπρου και ότι δέχονται κάθε έλεγχο προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών τους.

Αναφερόμενοι δε στους όρους που τίθενται σημείωσαν ότι υπάρχουν μόνον δύο:

Να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή από Αρεοπαγίτες οι οποίοι θα προσυπογράφουν και θα εγκρίνουν τη νομιμότητα κάθε ποσού του χρέους το οποίο θα αποπληρώνεται. Την πρόταση προς αυτή την επιτροπή θα καταθέτει μια άλλη διεθνής επιτροπή από 17 οικονομολόγους.

Να συγκροτηθεί άλλη επιτροπή, πάλι από Αρεοπαγίτες προκειμένου να ελεγχθούν όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί από το 1974 έως σήμερα για να διαπιστωθεί τυχόν παράνομος πλουτισμός τους σε βάρος του Δημοσίου χρήματος.

Πάντως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση σχολίασε επιδεικτικά, μεταξύ άλλων: «Εμεις στον Παναθηναϊκό επί ένα χρόνο ακούγαμε τον Βλάση Τσάκα να μας υπόσχεται επενδύσεις από άραβες. Και μόλις έπρεπε να πληρώσει εξαφανιζόταν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ