Ποιός άφησε έγκυο την Ρασιντά Ντατί; - iefimerida.gr

Ποιός άφησε έγκυο την Ρασιντά Ντατί;

Ποιός άφησε έγκυο την Ρασιντά Ντατί ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί τέσσερα και πλέον χρόνια απασχολεί τη γαλλική πολιτική ζωή και την κοινή γνώμη ποιός είναι ο πατέρας του παιδιού της πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και νυν ευρωβουλευτού Ρασιντά Ντατί. Αστέρες του θεάματος, μεγαλοχρηματιστές, προπομητής του ράγκμπι, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές θεωρήθηκαν πιθανοί πατέρες, ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Μαρία Αθνάρ ή ο Νικολά Σαρκοζί. Τελικά βρέθηκε ο τυχερός, είναι Γάλλος μεγαλοεπιχειρηματίας.

Η ίδια η Ρασιντά Ντατί παραπέμπει τώρα τον Ντομινίκ Ντεσέν, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου καζίνο και ξενοδοχείων Lucien Barriere, προκειμένου να αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού της. Η κυρία Ντατί, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαρκοζί είχε ήδη απασχολήσει τα γαλλικά ΜΜΕ όταν έμεινε έγκυος και οι φήμες έλεγαν ότι πρόκειται για παιδί του τέως Προέδρου της Γαλλίας ο οποίος για να μη ζηλεύει η Κάρλα Μπρούνι είχε τοποθετήσει την Ντατί ευρωβουλευτή για να την απομακρύνει από το Παρίσι.

Η ίδια η Ντατί αρνούνταν να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της κόρης της Ζορά, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2009. Η εμμονή της να προστατεύσει την προσωπική της ζωή τροφοδότησε τις πιο τρελές φήμες. Η πιο παράδοξη από αυτές ήταν αναμφίβολα πως πιθανός πατέρας του παιδιού της Ντατί ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Μαρία Αθνάρ. Εξαιτίας του θορύβου που είχε προκληθεί, ο Αθνάρ αναγκάστηκε να προβεί σε επίσημη διάψευση της φήμης με σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα η ίδια η Ντατί αποκαλύπτει ότι πατέρας της κόρης της είναι ο Ντομινίκ Ντεσέν. Το όνομα του Ντεσέν είχε αναφερθεί σε σχετικά δημοσιεύματα. Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε πάντα ότι είναι ο πατέρας του συγκεκριμένου παιδιού. Το ερώτημα που θέτει το περιοδικό Le Point είναι αν η γαλλική δικαιοσύνη θα ζητήσει από τον Ντεσέν να κάνει εξέταση DNA προκειμένου να αποδειχθεί αν όντως είναι ο πατέρας.

Το ενδιαφέρον για την Ρασιντά Ντατί είναι πάντως εύλογο στη Γαλλία γιατί η ευρωβουλευτής δήλωσε πρόσφατα ότι ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Παρισιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ