Παραγωγός σε αμερικάνικη ταινία τρόμου έγινεΘεσσαλονικιά παρουσιάστρια [εικόνα+ βίντεο] - iefimerida.gr

Παραγωγός σε αμερικάνικη ταινία τρόμου έγινεΘεσσαλονικιά παρουσιάστρια [εικόνα+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το μόντελινγκ, την υποκριτική και την παρουσίαση, η Χριστίνα Αλούπη -μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες τα τελευταία χρόνια- αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και ως παραγωγός.

«Σήμερα είναι η επίσημη προβολή του θρίλερ Stripped, της πρώτης ταινίας στην οποία συμμετέχω ως συμπαραγωγός». Αυτό έγραψε στο twitter της η Χριστίνα Αλούπη, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την τρομακτική αφίσα της ταινία που ισχυρίζεται ότι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Και στην οποία επίσης -πέρα από παραγωγός- διατηρεί έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία διαφημίζεται ως μια μεταφεμινιστική ταινία τρόμου σχετικά με τις περιπέτειες τεσσάρων φίλων στο Λας Βέγκας που καταλήγουν -μετά από προτροπή των στρίπερς που γνωρίζουν- σε μια απομακρυσμένη τοποθεσιά. Εκεί όπου τους περιμένει μια ολόκληρη συμμορία αφαίρεσης οργάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ