Το Παρανέστι της οργής– Στο πλευρό των κατοίκων οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας - iefimerida.gr

Το Παρανέστι της οργής– Στο πλευρό των κατοίκων οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας

Το Παρανέστι της οργής – Οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας στο πλευρό των κατοίκων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακριτικό χωριό της Δράμας με 300 κατοίκους έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης με αφορμή τη λειτουργία στρατοπέδου σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών. Ο αέρας στο γραφικό Παρανέστι μυρίζει ακόμα δακρυγόνα, μετά την εκτεταμένη χρήση που αναγκάστηκαν να κάνουν οι άντρες της Αστυνομίας, αφού τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη Δευτέρα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αφού οι κάτοικοι έφτασαν στο σημείο να βγάλουν ακόμα και τα όπλα.

Ηδη το χωριό έχει μετατραπεί σε φρούριο με αστυνομικούς από όλη τη Βόρειο Ελλάδα να έχουν μεταφερθεί εκεί, αφού η περίφραξη του στρατοπέδου είναι ρημαγμένη και ο κίνδυνος εξέγερσης με εκτεταμένα επεισόδια είναι πολύ πιθανός.

Αρκεί να σημειωθεί πως στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας οι κάτοικοι του Παρανεστίου είχαν στο πλευρά τους εκτός από μέλη ακροδεξιών ομάδων από τη Δράμα και την Καβάλα κατέφθασαν μέχρι και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της τοπικής ομάδας Δόξας Δράμας,

Χθες μάλιστα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι ατόμων που συνελήφθησαν στα επεισόδια της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ