Ταλαιπωρία και κομφούζιο στο κέντρο – Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία και κομφούζιο στο κέντρο – Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ταλαιπωρία κομφούζιο στο κέντρο – Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να δημιουργηθεί σήμερα το μεσημέρι, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, η οποία σε συνδυασμό με τη στάση εργασίας στα τρόλεϊ, τα οποία θα τραβήξουν χειρόφρενο 10:00 έως τις 16:00.

Στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι στους Δήμους αναφέρουν «την Περιφέρεια Αττικής η μηχανοκίνητη πορεία θα έχει αφετηρία την Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα με ώρα συγκέντρωσης 12.00 το μεσημέρι. Η κάθοδος πρέπει να γίνει οργανωμένα και με προσυγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές με πρωτοβουλίες των τοπικών Συλλόγων. Τόποι προσυγκέντρωσης μπορούν να αποτελέσουν η Νίκαια για τον Πειραιά, το Αιγάλεω για τη Δυτική Αθήνα, η Νέα Ιωνία για τα Βόρεια Προάστια, η Αγία Παρασκευή για την Ανατολική Αττική, ο Άγιος Δημήτριος για την Νοτιοανατολική Αθήνα κ.λπ.»

Ο κυρίαρχος στόχος του κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι να οργανώσουν τον τρόπο κατάληψης των Δημαρχείων και άλλων Δημοτικών κτιρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ