Στα βουλευτικά έδρανα κάθησε και την Τρίτη ο Μεϊμαράκης - iefimerida.gr

Στα βουλευτικά έδρανα κάθησε και την Τρίτη ο Μεϊμαράκης

Στα βουλευτικά έδρανα κάθησε και σήμερα ο Μεϊμαράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός «χτύπησε» το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή καθώς είχαν φουντώσει οι φήμες πως η αποχή του προέδρου Βαγγέλη Μειμαράκη από τα καθήκοντά του θα έληγε, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στη συνάντηση αυτή ο πρωθυπουργός έδωσε το πράσινο φως στον κ. Μειμαράκη να άρει την ιδιότυπη αναστολή των καθηκόντων του, καθώς θεωρεί πως οι τελευταίες εξελίξεις τον δικαιώνουν.

Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ την Κυριακή που ο κ.Μειμαράκης θεωρεί ότι τον δικαιώνει απόλυτα.

Και ενώ όλοι οι βουλευτές περίμεναν τον κ.Μειμαράκη να προεδρεύσει στην ονομαστική ψηφοφορία για τα κέντρα υποδοχής και κράτησης λαθρομεταναστών που είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή, αντί αυτού στην έδρα ανέβηκε ο πρώτος αντιπρόεδρος Γιάννης Τραγάκης.

Πάντως η απόφαση Μειμαράκη για «επιστροφή» είναι ειλημμένη και το πιο πιθανό είναι πρώτα ο κ.Μειμαράκης να προεδρεύσει στη διάσκεψη προέδρων την ερχόμενη Πέμπτη και αμέσως μετά να ανεβεί στη έδρα της ολομέλειας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ