Το διάσημο τζιν Beefeater «τιμά» το Λονδίνο με μια επετειακή φιάλη - iefimerida.gr

Το διάσημο τζιν Beefeater «τιμά» το Λονδίνο με μια επετειακή φιάλη

Το διάσημο τζιν Beefeater «τιμά» το Λονδίνο με μια επετειακή φιάλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε την επετειακή έκδοση Beefeater Inside London, το διάσημο τζιν, λίγο μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, «τιμά» την γενέτειρα πόλη του το Λονδίνο για την πραγματικά αξιοσημείωτη χρονία της πόλης.

Η επετειακή φιάλη του Beefeater παίρνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Βρετανικής πρωτεύουσας και η σιλουέτα του φρουρού του πύργου του Λονδίνου γίνεται διαφανής, ως φόρος τιμής στην πόλη του Λονδίνου.

Το premium gin Beefeater, που απέδειξε για άλλη μια φορά τη μοναδική του ποιότητα, κερδίζοντας το βραβείο Gin Trophy στο φετινό International Wine & Spirits Competition (IWSC) παραμένει αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής γεύσης, με το Beefeater Inside London να σηματοδοτεί το καλοκαίρι που πέρασε.

Η κοσμοπολίτικη πόλη του Λονδίνου τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου και η συλλεκτική συσκευασία αυτή έρχεται να γιορτάσει την ιδιαίτερη προσωπικότητα και το στυλ της πόλης, που συνδυάζει μοναδικά στοιχεία ιστορίας και πολιτισμού. Τυλιγμένη στο ζωηρό κόκκινο του Beefeater, η επετειακή φιάλη αποκαλύπτει ένα μπουκέτο χρώματα μέσα από τη διάφανη σιλουέτα του Yeoman: Μία ματιά στη βρετανική πρωτεύουσα μέσα από γνώριμες εικόνες που συνδυάζονται με σύγχρονα στοιχεία.

Η συλλεκτική συσκευασία Beefeater Inside London κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών για μικρό χρονικό διάστημα. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες, στην τιμή της κανονικής φιάλης.

Λίγα λόγια για το Beefeater:

Το Beefeater είναι το μοναδικό premium gin στον κόσμο που εξακολουθεί να παράγεται στην πόλη του Λονδίνου και αυτό του δίνει τον αυθεντικό, Λονδρέζικο χαρακτήρα του. Χρησιμοποιώντας υλικά αγορασμένα από το διάσημο Κόβεντ Γκάρντεν, , το Beefeater δημιουργήθηκε από τον James Burrough σε ένα μικρό αποστακτήριο του Τσέλσι το 1863. Με το πέρασμα των χρόνων η συνταγή έχει μείνει αναλλοίωτη προσφέροντας ένα gin με γεμάτη και ισορροπημένη γεύση, ιδανικό για κοκτέιλ.

Λίγα λόγια για τη διάκριση στο International Wine & Spirits Competition (IWSC):

«Απόλυτα κλασικό», «θαυμάσια ώριμο αλλά φρέσκο ​​και ζωντανό» ήταν οι φράσεις της κριτικής επιτροπής του International Wine & Spirits Competition (IWSC) που οδήγησαν το Beefeater στην κατάκτηση του βραβείου Gin Trophy της χρονιάς.

Το φετινό βραβείο έρχεται να προστεθεί σε μια πληθώρα άλλων βραβείων για το Beefeater Gin, τα οποία περιλαμβάνουν χρυσά μετάλλια στο International Spirits Challenge (ISC) και στο Wine & Spirits Competition.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ