Κανέλλη: Στην Ελλάδα ξυπνά το «φίδι» της άκρας Δεξιάς - iefimerida.gr

Κανέλλη: Στην Ελλάδα ξυπνά το «φίδι» της άκρας Δεξιάς

Κανέλλη: Στην Ελλάδα ξυπνά το «φίδι» της άκρας δεξιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επισήμανση ότι η Ελλάδα «ξυπνά το φίδι της άκρας δεξιάς, το οποίο καταβροχθίζει νέες ψυχές» έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Μιλώντας στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για λογαριασμό της Ομάδας «Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι οι άνεργοι στην Ελλάδα αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, επικρατεί απελπισία, ενώ η χώρα δυσφημίζεται και είναι δακτυλοδεικτούμενη στις αγορές.

Αναφερόμενη στην άνοδο των εξτρεμιστικών φαινομένων, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς, το οποίο "καταβροχθίζει" νέες ψυχές, απελπισμένους νέους που είναι άνεργοι» και αναφέρθηκε στην εισροή των μεταναστών στην Ελλάδα από τις χώρες της αποκαλούμενης αραβικής άνοιξης, η οποία «αποδείχθηκε τελικά πως ήταν πόλεμος».

«Βλέπουμε ένα σκληρό και πικρό φαινόμενο να διαχέεται στην Ευρώπη», όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες», σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη. διευκρινίζοντας ότι «η φτώχεια που επικρατεί, η "φτωχοποίηση" όπως αποκαλείται, το να μην υπάρχει μέλλον, οδηγεί σε ένα σύστημα που κατατρώει τη δημοκρατία στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ