Νέα εφαρμογή για το iPad θα «ακούει» και θα εκτελεί τις επιθυμίες του χρήστη - iefimerida.gr

Νέα εφαρμογή για το iPad θα «ακούει» και θα εκτελεί τις επιθυμίες του χρήστη

Νέα εφαρμογή για το iPad θα «ακούει» τις εντολές του χρήστη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για το iPad αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τον Οκτώβριο και υπόσχεται να καταλαβαίνει τις επιθυμίες των χρηστών αναλύοντας τις συζητήσεις τους σε πραγματικό χρόνο.

«Είναι η πρώτη φωνητική και οπτική εφαρμογή για το iPad που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι λέτε και να βρίσκει τις κατάλληλες πληροφορίες» εξηγεί ο Τίμοθι Τάιτλ, συνιδριτής του προγράμματος Expect Labs. «Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά λειτουργεί πολύ καλά.» συμπλήρωσε

Η εφαρμογή έχει την χιουμοριστική ονομασία «MindMeld», ως φόρος τιμής στον Δρ. Σποκ από το Σταρ Τρεκ.

Η εφαρμογή αναλύει τα εκπεμπόμενα ηχητικά μηνύματα από ένα σύστημα που έχει την ικανότητα να κατανοήσει τι λένε οι άνθρωποι και στη συνέχεια αναζητεί στο Ιντερνετ τις σχετικές πληροφορίες.

Για παράδειγμα, εάν ένας συνομιλητής αναφέρει το όνομα ενός εστιατορίου, το Mindmeld θα το βρει και θα εμφανίσει στην οθόνη του iPad τον χάρτη, το μενού και τις κριτικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ