H Νάταλι Πόρτμαν υποδύεται την Τζάκι Κένεντι - iefimerida.gr

H Νάταλι Πόρτμαν υποδύεται την Τζάκι Κένεντι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν είναι τελικά η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι στην ταινία Jackie η οποία και βασίζεται στο «καταραμένο» σενάριο του Νόα Όπενχάιμ που κάνει τον γύρο του Χόλιγουντ εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νάταλι Πόρτμαν είναι ιδανική για να υποδυθεί τον απαιτητικό ρόλο της πάλαι ποτέ πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. Με διαφορά πιο κατάλληλη από τις Κέιτι Χόλμς και Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, που δοκίμασαν να μπουν παλιότερα στα «ταγέρ» της μέσω των τηλεοπτικών σειρών The Kennedys και A Woman Named Jackie αντίστοιχα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο, το οποίο όλοι όσοι έχουν διαβάσει θεωρούν εξαιρετικό, μοιάζει «καταραμένο» αφού έχει περάσει διαδοχικά από τα χέρια του Ντάρεν Αρονόφσκι (που ήθελε να το κάνει ταινία μαζί με την τότε σύντροφό του, Ρέιτσελ Γουάιζ, μέχρι που χώρισαν) και του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η διαφορά σε σχέση με ότι άλλο έχουμε δει είναι ότι η ιστορία -που σε καμία περίπτωση δεν είναι βιογραφία- ξεκινάει πέντε μέρες μετά την δολοφονία του JFK στο Ντάλας και πραγματεύεται την θλίψη της Τζάκι και το πως σχεδιάζει την επόμενη μέρα της ζωής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ