Ο Λιαμ Νίσον τρώει μπουγέλο [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Λιαμ Νίσον τρώει μπουγέλο [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O 60χρονος Λίαμ Νίσον ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να γδυθεί με αντάλλαγμα ένα γενναίο χρηματικό ποσό στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις. Με διαφορά το πιο πρωτότυπο τηλεοπτικό χάπενινγκ της χρονιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλεν ντε Τζένερις πρόσφερε στον Ιρλανδό ηθοποιό 10.000 δολάρια προκειμένου να βγάλει τα ρούχα του, να φορέσει ένα μποξεράκι (ή σλιπάκι) και ένα μπουρνούζι και να μπει στον ειδικό θάλαμο προκειμένου να τον καταβρέξει εκείνος ο τυχερός θεατής που θα κατάφερνε να πετύχει το στόχο με μια μπάλα.

Ο Λιαμ Νίσον τρώει μπουγέλο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όμως ο σταρ του Taken προχώρησε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο ρωτώντας την Έλεν αν ήταν πρόθυμη να διπλασιάσει το ποσό σε 20.000 δολάρια αν έβγαζε και το μπουρνούζι του.

Ο Λιαμ Νίσον τρώει μπουγέλο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όταν εκείνη δέχτηκε, προσπάθησε να της πάρει ακόμη περισσότερα χρήματα προσφερόμενος να μείνει εντελώς γυμνός. Όμως η Έλεν του είπε ότι «Θα φάμε πρόστιμο και θα απολυθούμε όλοι αν το κάνεις αυτό. Παρόλο που θα υπάρχουν κάποιοι που σίγουρα θα το απολαύσουν».

Ο Λιαμ Νίσον τρώει μπουγέλο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Αν και, όπως επισήμανε και η Έλεν, ο τρόπος που καθόταν ο Λίαμ μέσα στον θάλαμο έκανε πολλούς θεατές που άνοιγαν εκείνη την τηλεόρασή τους να πιστέψουν ότι όντως ήταν γυμνός.

Στο τέλος ο θεατής πέτυχε τον στόχο, ο Λίαμ βράχηκε ως το κόκκαλο και τα 20.000 δολάρια κατέληξαν εκεί που προορίζονταν εξαρχής, δηλαδή στην ενίσχυση της έρευνας για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Ο Λιαμ Νίσον τρώει μπουγέλο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ