Περιπέτεια μεσοπέλαγα για τη Μόνικα – Πήρε φωτιά το φουσκωτό που επέβαινε - iefimerida.gr

Περιπέτεια μεσοπέλαγα για τη Μόνικα – Πήρε φωτιά το φουσκωτό που επέβαινε

Περιπέτεια μεσοπέλαγα για τη Μόνικα – Πήρε φωτιά το φουσκωτό που επέβαινε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιπέτεια κινηματογραφικών διαστάσεων έζησε η Μόνικα, η οποία ξεκίνησε για μια ανέμελη βόλτα με το φουσκωτό του συντρόφου της, αλλά κατέληξε για κάποιες ώρες να θεωρείται αγνοούμενη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η δημοφιλής τραγουδίστρια με το σύντροφό της και μερικούς φίλους ξεκίνησαν να πάνε με το φουσκωτό μέχρι τη Σέριφο. Στα μισά της διαδρομής όμως, κι ενώ βρίσκονταν μεσοπέλαγα, το σκάφος έπιασε φωτιά και τελικά βυθίστηκε.

Οι επιβάτες είχαν προλάβει να καλέσουν βοήθεια και λίγο αργότερα ελικόπτερο super puma περισυνέλεξε τους φίλους του ζευγαριού. Ωστόσο, η Μόνικα και ο σύντροφός της δεν βρέθηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να θεωρούνται αγνοούμενοι, ώσπου τελικά εντοπίστηκαν σε παραλία της Τζιας, μέχρι την οποία κολύμπησαν μετά το ναυάγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ