Πρώην γειτόνισσα του Αξλ Ρόουζ βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα - iefimerida.gr

Πρώην γειτόνισσα του Αξλ Ρόουζ βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα

Πρώην γειτόνισσα του Αξλ Ρόουζ βγάζει τα άπλυτα του στη φόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαξιωτική για την εικόνα του θεωρεί την έκθεση φωτογραφίας μιας πρώην γειτόνισσάς του ο Αξλ Ρόουζ, σε τέτοιο βαθμό ώστε μέσω των δικηγόρων του απαιτεί το κλείσιμο της έκθεσης.

Σύμφωνα με τον frontman των Guns N' Roses, η έκθεση της Λόρα Λόντον στο Λος Άντζελες με τίτλο «Once Upon A Time... Axl Rose Was My Neighbour» (Μια φορά κι έναν καιρό ο Αξλ Ρόουζ ήταν γείτονάς μου), περιέχει μία φωτογραφία που τον δυσφημεί.

Ειδικότερα, η καλλιτέχνης έχει συμπεριλάβει στην έκθεση μια φωτογραφία η οποία, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, απεικονίζει την πόρτα του γκαράζ του τραγουδιστή όπου είναι γραμμένη με σπρέι η φράση «Sweet Child Of Die». Όπως αναφέρει στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία, ο ίδιος ο Ρόουζ ήταν αυτός που έγραψε την πόρτα, μετά από έναν τσακωμό με την πρώην γυναίκα του.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του τραγουδιστή αρνήθηκαν πως το γκαράζ που φαίνεται στη φωτογραφία του ανήκει και έστειλαν στην καλλιτέχνιδα επιστολή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο κύριος Ρόουζ δεν ζωγράφισε ποτέ τίποτα με σπρέι. Οι αισχρές και εμπρηστικές δηλώσεις σας έχουν σαν σκοπό να κερδίσουν την προσοχή του κόσμου και να γεμίσουν τις τσέπες σας με λεφτά».

Αυτή από την πλευρά της τροποποίησε την περιγραφή της εικόνας μετά την προειδοποίηση από τους δικηγόρους του Αξλ, παρ' όλα αυτά η φωτογραφία παραμένει στην έκθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ