Τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο προσέλαβε η πρώην σύζυγος Καρούζου για υπεράσπιση - iefimerida.gr

Τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο προσέλαβε η πρώην σύζυγος Καρούζου για υπεράσπιση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος ανέλαβε την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του Ιωάννη Καρούζου Ρεβέκκας Σκαφτούρα και με δηλώσεις του αφήνει να εννοηθεί ότι οι κύριοι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μιχάλης Λιάπης και Γιώργος Βουλγαράκης είναι αθώοι.

«Εξι μήνες ο Γιάννης Καρούζος δεν έχει δει τα παιδιά του. Η κυρία Σκαφτούρα είναι κατηγορηματική ότι κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται δεν έχουν ανάμειξη με αυτά που καταγγέλλουν Λιβανός και Ζωγραφάκης. Η ίδια γνωρίζει ότι η υπόθεση ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και την εισαγγελία και περιμένει τη δικαστική της εξέλιξη. Έχει ήσυχη τη συνείδησή της ότι δεν έχει διαπράξει τίποτα μη νόμιμο και ελπίζει και πιστεύει ότι η δικαιοσύνη θα ανιχνεύσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης» είπε ο κ. Λυκουρέζος.

Την ίδια ώρα, κάτω από άκρα μυστικότητα προσήλθαν και κατέθεσαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας Πόπη Παπανδρέου ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης και ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός που έχουν καταθέσει από το 2010 ότι οι τρεις πολιτικοί ξέπλεναν πολιτικό χρήμα ύψους 10 δισ. ευρώ μέσω των εταιρειών Καρούζου, με τη βοήθεια της πρώην συζύγου του Ρεβέκκας Σκαφτούρα.

Με την κατάθεσή τους ξεκινά ουσιαστικά και η έρευνα της δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ