H Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έπιασε τον σύντροφό της στο κρεβάτι με Αφροαμερικανό εραστή - iefimerida.gr

H Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έπιασε τον σύντροφό της στο κρεβάτι με Αφροαμερικανό εραστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ τελείωσε άδοξα όταν εκείνη, μόλις 18 ετών, τον έπιασε στο κρεβάτι με ένα άλλο άντρα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η άκρως αποκαλυπτική βιογραφία Hello Gorgeous: Becoming Barbra Streisand που κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες.

«Μπήκε μέσα στο διαμέρισμα και τον είδε να κάνει σεξ με ένα άγνωστο άντρα, ένα Αφροαμερικάνο με ανοιχτή επιδερμίδα. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησε ότι όλα όσα είχε ζήσει τους προηγούμενους εννιά μήνες μαζί του ήταν ψέματα».

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την βιογραφία της 70χρονης πλέον Μπάρμπαρα Στρέιζαντ -που δημοσίευσε η εφημερίδα NY Daily News- σχετικά με την τραυματικό τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της, Μπαρέ Ντένεν, ήταν bisexual.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, Γουίλιαμ Τζ. Μαν: «Όταν η Μπάρμπαρα ερωτεύτηκε τον Μπαρέ ήταν μόλις 18 ετών και εκείνος 22. Ήταν νεαρή, αθώα και άπειρη. Και επέλεξε εκείνον για να του χαρίσει το σώμα της».

H Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έπιασε τον σύντροφό της στο κρεβάτι με Αφροαμερικανό εραστή  | iefimerida.gr 0

Ενώ αφήνει σαφή υπονοούμενο ότι η Στρέιζαντ -μέχρι την στιγμή που μπήκε στην μοιραία κρεβατοκάμαρα- είχε σκοπό να τον παντρευτεί. Κυρίως επειδή είχε εντυπωσιαστεί από την οικογενειακή του περιουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ