Έρχεται το νέο ElitePad 900 τον Γενάρη από την HP - iefimerida.gr

Έρχεται το νέο ElitePad 900 τον Γενάρη από την HP

Έρχεται το ElitePad 900 τον Γενάρη από την HP [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΗΡ αποκάλυψε επιτέλους το νέο της tablet για το οποίο πολλά είχαν ακουστεί τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για το ElitePad 900 και όπως φημολογείται, έχει οθόνη 10-ιντσών τρέχει Windows 8 και είναι σχεδιασμένο για επιχειρηματίες, με χαρακτηριστικά όπως είσοδο για στυλό, κρυπτογράφηση δίσκου και προαιρετικά 3G ή 4G.

Όπως όλα τα λαπτοπ της ΗΡ, έτσι και το ElitePad έχει εξαιρετικό design και μεγάλη ανθεκτικότητα στα «ατυχήματα». Συνολικά, ζυγίζει 1,5 κιλά και 'έχει πάχος 9,2 χιλιοστά μέτρα γεγονός που το κάνει διαχειρίσιμο και εύχρηστο.

Στο εσωτερικό, τρέχει επεξεργαστής Intel Clover Trail, ρυθμισμένος μέχρι 2GB μνήμης RAM. Όπως και πολλά άλλα παρόμοια συστήματα, υπόσχεται περίπου 10 ώρες αντοχής, μια σαφής βελτίωση σε σχέση με παρόμοιες συσκευές συσκευασίας με επεξεργαστές Core i5.

Η ανάλυση της οθόνης είναι 1.280 x 800, καθιστώντας το ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να απογοητεύσει λίγο τους χρήστες ωστόσο διαθέτει μία 8-megapixel κάμερα πίσω και μια 1080 pixel μπροστά για συνομιλίες βίντεο. Κρυμμένες στο πίσω μέρος υπάρχουν επίσης δύο υποδοχές: μία για κάρτες microSD, και μία άλλη για 3G / 4G κάρτες SIM.

Κόσο για τα αξεσουάρ, η HP υπόσχεται δύο «SmartJackets» που θα προστατεύουν το tablet απο φθορές, αλλά θα συμβάλει κιόλας στις δυνατότητες του tablet: για παράδειγμα, διαθέτει δύο θύρες USB, έξοδο HDMI, μια full-size υποδοχή κάρτας μνήμης και χώρο για μια προαιρετική μπαταρία διάρκειας 8 ωρών, χρόνος που θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα μπαταρία, όσο δηλαδή χρειάζεστε για να αντέξει μια πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Τόκιο. Τα smartjacket διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, το οποίο συνδέεται απευθείας στο tablet.

Αν και η HP ανακοίνωσε σήμερα το ElitePad 900, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, ωστόσο μπορείτε να πάρετε μία γεύση στις εικόνες που ακολοθούν:

Έρχεται το νέο ElitePad 900 τον Γενάρη από την HP | iefimerida.gr 0
Έρχεται το νέο ElitePad 900 τον Γενάρη από την HP | iefimerida.gr 1
Έρχεται το νέο ElitePad 900 τον Γενάρη από την HP | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ tablet HP Γενάρης ElitePad 900
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ