Η κατάρρευση της Ελλάδας τρομάζει μέχρι και τον «μέτρ του τρόμου» Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ - iefimerida.gr

Η κατάρρευση της Ελλάδας τρομάζει μέχρι και τον «μέτρ του τρόμου» Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνώμη του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τον παγκόσμιο τρόμο που προκαλεί -και γιατί αυτό είναι καλό πράγμα- εξέφρασε ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την ταινία του Cosmopolis.

«Η οικονομική κρίση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι αισιόδοξο, αν αναγκάσει όλον τον κόσμο να δουλέψει συλλογικά. Λένε ότι αν η Ελλάδα γκρεμιστεί, όλοι θα γκρεμιστούν. Αυτό για μένα είναι καλό, γιατί σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να ψάξουν να βρουν μια λύση ώστε να μην γκρεμιστεί η Ελλάδα. Η κατάρρευση της Ελλάδας τρομάζει». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο καταξιωμένος Καναδός σκηνοθέτης με αφορμή την ταινία του Cosmopolis που προβάλλεται αυτή τη στιγμή και στις ελληνικές αίθουσες.

Προσθέτοντας πως « Το χρήμα μάς δείχνει ποιοι είμαστε. Η οικονομική κρίση που ζούμε δεν είναι κάτι σαν το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Δεν είναι μια φυσική καταστροφή, κατασκευάστηκε από ανθρώπους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ