50 χρόνια Μαρινόπουλος - 50% Επιστροφή σε δωροεπιταγές στα Carrefour - iefimerida.gr

50 χρόνια Μαρινόπουλος - 50% Επιστροφή σε δωροεπιταγές στα Carrefour

50 χρόνια Μαρινόπουλος - 50% Επιστροφή σε δωροεπιταγές στα Carrefour
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όμιλος Μαρινόπουλου κλείνει 50 χρόνια πετυχημένης πορείας και το γιορτάζει για έναν ολόκληρο μήνα με 50% επιστροφή σε δωροεπιταγές.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αγαπημένων σηματοδοτημένων προϊόντων, χρησιμοποιείστε την κάρτα σας club και κερδίστε αυτόματα, 50% επιστροφή της συνολικής αξίας των σηματοδοτημένων προϊόντων. Σε κάθε συναλλαγή, η αξία της επιστροφής προστίθεται στην κάρτα σας club.

Μόλις συγκεντρώσετε συνολική επιστροφή 5€ αυτόματα παραλαμβάνετε από το ταμείο μία δωροεπιταγή της αντίστοιχης αξίας, για τις επόμενες αγορές σας. Χρησιμοποιήστε τη δωροεπιταγή, από 24/09 έως και 03/11/2012.

Aπό 24 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου γιορτάζουμε στα Carrefour Mαρινόπουλος, Carrefour express και Carrefour! Απαντάμε στην κρίση δυναμικά και ελληνικά.

Όμιλος Μαρινόπουλος, 100% ελληνική εταιρία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Carrefour Όμιλος Μαρινόπουλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ