Μαλέλης προς Μελέτη: «Μην ασχοληθείς ξανά με την Χρυσή Αυγή» - iefimerida.gr

Μαλέλης προς Μελέτη: «Μην ασχοληθείς ξανά με την Χρυσή Αυγή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα επικριτικός για την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να «προβάλλει» την Χρυσή Αυγή (μέσω της συνέντευξης που έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Μεσημεριανή Μελέτη) ήταν ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Channel, Σταμάτης Μαλέλης στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε.

«H γραμμή είναι ότι θα παραμείνει lifestyle η Μελέτη, θα έχει τα θέματα που είχε αλλά θα παρουσιάζει κι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στην προσπάθεια να βοηθήσει έναν νέο που έχει πρόβλημα, στο βαθμό που η τηλεόραση μπορεί να το κάνει. Βεβαίως έκανε κι ένα λάθος, για το οποίο τους επέπληξα πολύ αυστηρά, και θέλω να τα μαθαίνει αυτά ο κόσμος (...) Έκαναν lifestyle τη Χρυσή Αυγή. Δε θέλω να ξαναδώ lifestyle την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν. Εξηγώ και παίρνω εγώ την ευθύνη, κάναμε λάθος, δε θα ξαναγίνει».

Αυτό δήλωσε ο Μαλέλης στην ραδιοφωνική εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη στον "ΒΗΜΑFM" απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την θεματολογία της Μεσημεριανής Μελέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ