Ο μακρυμάλλης Αλέξης Γεωργούλης «διψάει» για αίμα [εικόνα+ βίντεο] - iefimerida.gr

Ο μακρυμάλλης Αλέξης Γεωργούλης «διψάει» για αίμα [εικόνα+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ρόλο του βρικόλακα Danek παίζει ο Αλέξης Γεωργούλης στην Χολιγουντιανή παραγωγή Of Light And Darkness που βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές young adult μυθιστόρημα.

Ένα ακόμη μικρό βήμα στην διεθνή του καριέρα κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης μέσω της συμμετοχής του στο Of Light and Darkness: The Vampire's Daughter, το οποίο και φιλοδοξεί να γίνει το επόμενο best seller βαμπιρικό έπος.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σέιν Λέιτον και έχει ως θέμα τον αγώνα της θνητής Σάρλοτ να επιβιώσει σε ένα μαγικό γαλαξία στο οποίο κατοικούν και μάχονται μεταξύ τους βρικόλακες, ξωτικά και άλλα πλάσματα του μύθου και της φαντασιάς.

Ο μακρυμάλλης Αλέξης Γεωργούλης «διψάει» για αίμα [εικόνα+ βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ο Γεωργούλης υποδύεται ένα βρικόλακα (σ.σ. μάλιστα έχει αφήσει και μακριά μαλλιά για τον ρόλο), ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κατέχουν οι Μάικλ Γουέλτς (που συμμετείχε στο Twilight) και η Κάσι Σκέρμπο (γνωστή από το Βring it On).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ