Cubify: H νέα υπηρεσία σου επιτρέπει να φτιάξεις το δικό σου Android - iefimerida.gr

Cubify: H νέα υπηρεσία σου επιτρέπει να φτιάξεις το δικό σου Android

Νέα εφαρμογή σου επιτρέπει να φτιάξεις το δικό σου Android
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρεθήκατε να σχεδιάζουν άλλοι το Android για σας; Τότε η υπηρεσία Cubify είναι αυτό που χρειάζεστε, αφού σας επιτρέπει να φτιάξετε το χαριτωμένο πράσινο πλασματάκι της Google ακριβώς όπως σας αρέσει και μάλιστα να το τυπώσετε σε 3D έκδοση για να διακοσμήσετε το γραφείο σας.

Όσοι είχατε κινητά με λογισμικό Android θα θυμάστε σίγουρα την εφαρμογή Androidify που επέτρεπε στον χρήστη να ντύσει και να μεταμορφώσει το πράσινο τερατάκι της Android όπως του άρεσε στην οθόνη του κινητού του, ωστόσο οι επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ ήταν ελαφρώς περιορισμένες.

Τώρα αυτή η ιδέα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, αφού το Cubify σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα android από το 0, να του αλλάξετε χρώματα, αξεσουαρ, να του βάλετε γυαλιά, κέρατα, μουστάκια, φουστάνια και κοστούμια και στη συνέχεια μέσω της υπηρεσίας να ζητήσετε την 3D εκτύπωσή του και να το παραλάβετε σπίτι (αλλά με κόστος που ανέρχεται στα 30 με 40 δολάρια περίπου, αναλόγως το μέγεθος της φιγούρας)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ