Αρκούδα θαυμαστής της Apple έκλεψε το iPad κατασκηνωτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρκούδα θαυμαστής της Apple έκλεψε το iPad κατασκηνωτή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άτακτη αρκούδα φαίνεται ότι ήθελε να πάρει μία γεύση από το δημοφιλές tablet της Apple και αφού δε μπορούσε να πάει να αγοράσει, έκλεψε ένα. Ο άτυχος ιδιοκτήτης του iPad ήταν ο Τζέσε Ντίνκελ που είχε τη φαεινή ιδέα να ψαρέψει στο πάρκο αφήνοντας τα πράγματά του απρόσεχτα.

Το περιστατικό συνέβη στο εθνικό πάρκο του Σαν Μπεναρντίνo στην Καλιφόρνια, όπου, την ώρα που ο Ντίνκελ ψάρευε στη λίμνη Tζενκς του πάρκου είχε αφήσει το φαγητό του και τo iPad σε ένα πάγκο λίγα μέτρα πιο πίσω.

Αρχικά η αρκούδα πέρασε από το τραπέζι βούτηξε την τσάντα με το iPad και χάθηκε στο δάσος. Μετά φαίνεται πείνασε από το παιχνίδι και επέστρεψε να πάρει και το κολατσιό του έκπληκτου Ντίνκελ που ακόμα έψαχνε το iPad του.

Φυσικά εκείνος την είδε που επέστρεφε και την βιντεοσκόπησε ενώ έφευγε τρέχοντας με ένα μεγάλο τάπερ φαγητού. Ωστόσο όταν ανέφερε το περιστατικό οι άνθρωποι της ασφάλειας του πάρκου δεν κατάφεραν να βρουν το iPad και φυσικά ούτε και το τάπερ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ