Το νέο βιονικό χέρι έχει διπλάσια δύναμη και ακόμα καλύτερη κίνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Το νέο βιονικό χέρι έχει διπλάσια δύναμη και ακόμα καλύτερη κίνηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To BeBionic3 RSL Steeper είναι το νέο εντυπωσιακό εξελιγμένο μοντέλο βιονικού άκρου. Κρύβει μέσα του το ίδιο ασύρματο τσιπ, προσαρμόσιμες επικαλύψεις σιλικόνης και απόλυτο έλεγχο ταχύτητας όπως και ο προκάτοχός του, αλλά τώρα είναι ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό.

Έχει επανασχεδιαστεί με αλουμίνιο και νέο αντίχειρα και μπορεί τώρα να διαχειριστεί μέχρι και 99 κιλά βάρος, με σχεδόν διπλάσια αντοχή απο αυτή του προηγούμενου μοντέλου. Επίσης το εντυπωσιακό με το νέο βιονικό χέρι είναι ότι αντιδρά στα ηλεκτρικά σήματα στο δέρμα του χεριού του χρήστη, και μπορεί να κάνει 14 διαφορετικές κινήεις.

Η χρήση του ποντικιού, στο βίντεο που ακολουθεί είναι η ζωντανή απόδειξη, αφού το χέρι, επιτρέπει στο χρήστη να λειτουργεί και τα δύο κουμπιά και ταυρόχρονα να κουνάει τη ροδέλα.

Το εντυπωσιακό αυτό χέρι αναμένεται να κοστίσει μεταξύ $ 25.000 και $ 35.000, ανάλογα με τις επιλογές σε υλικό και λογισμικό. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς το βιονικό άκρο τρίτης γενιάς, σηκώνει τούβλα, δένει κορδόνια και παίζει με το στυλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ