Το ματς της ζωής του δίνει ο Γκαλέτι - Θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού - iefimerida.gr

Το ματς της ζωής του δίνει ο Γκαλέτι - Θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού

Ο Γκαλέτι θα επιστρέψει στα γήπεδα με το νεφρό του πατέρα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο άσος των γηπέδων Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος εδώ και 2,5 χρόνια είχε αποχωρήσει από το τερέν λόγω προβλημάτων υγείας. Το διάστημα που πέρασε «στον πάγκο» ήταν δύσκολο, όμως τώρα η ελπίδα φωτίζει και πάλι τη ζωή του,αφού όπως λένε οι γιατροί μετά την επέμβαση θα μπορεί να παίξει ξανά. Δότης και χορηγός του ονείρου του θα είναι ο ίδιος του ο πατέρας που προσφέρθηκε να του δώσει το ένα του νεφρό.

Μιλώντας στην Real life, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, δήλωσε την ερχόμενη Τρίτη, 2 Οκτωβρίου θα υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού με δότη τον πατέρα του, Ρουμπέν Οράσιο και αν όλα πάνε καλά και χωρίς επιπλοκές θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Οι μέρες μέχρι την επέμβαση περνούν αργά και βασανιστικά, όμως όπως δήλωσε ο ίδιος στην Real life, στήριγμά του σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι η γυναίκα του Σολεδαδ και οι τρεις κόρες τους, Μαριτίνα, Κρολίνα και Ιουλιέτα, ενώ αν η επέμβαση πετύχει, έχει ήδη αποφασίσει σε ποιά ομάδα θέλει να κάνει την δυναμική του επιστροφή κι αυτή είναι η Εστουδιάντες με την οποία έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα.

Η οικογένειά του προσεύχεται να πάνε όλα καλά ενώ ο Γκαλέτι έχει ήδη λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης και από την Ελλάδα, από τους φίλους του Ολυμπιακού που δε τον έχουν ξεχάσει και όπως δηλώνει ο ίδιος στη Real life δεν έχει ξεχάσει κι αυτός όσα πέρασε στην Ελλάδα και ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ