Πρώην διοικητής της ΕΥΠ: Ουδέποτε ενημερώσαμε για πραξικόπημα - iefimerida.gr

Πρώην διοικητής της ΕΥΠ: Ουδέποτε ενημερώσαμε για πραξικόπημα

Πρώην διοικητής της ΕΥΠ: Ουδέποτε ενημερώσαμε για ενδεχόμενο πραξικοπήματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για αποτροπή πραξικοπήματος από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, προχώρησε ο πρώην διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Βήμα της Κυριακής δημοσίευμα με τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε», αναφέρει πως πέρυσι τον Οκτώβριο η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και παραδώσει τη θέση του στον Λουκά Παπαδήμο,στρατιωτικό πραξικόπημα.

«Επί προηγούμενης Διοίκησης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα.

Επίσης η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών Πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», τονίζει ο Κωνσταντίνος Μπίκας.

Σε διάψευση προχώρησε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζοντας τις φήμες αυτές «εκτός πραγματικότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ