Νέες αποκαλύψεις για εταιρείες στο Καρούζος Gate -Aνάμεσά τους και off shore - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για εταιρείες στο Καρούζος Gate -Aνάμεσά τους και off shore

Νέες αποκαλύψεις για εταιρείες στο Καρούζος Gate -Aνάμεσά τους και off shore
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για εταιρείες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «Καρούζος Gate» που ταλανίζει την πολιτική επικαιρότητα με τις καταγγελίες για εμπλοκή σε αυτό του πρόεδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Real News που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η εφημερίδα θα αφιερώσει στην υπόθεση 12 σελίδες και η βασική της αποκάλυψη θα είναι τα ονόματα των εταιρειών του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου μέσα από τις οποίες διακινήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ανάμεσα στις εταιρείες είναι και πολλές off shore για τις οποίες αναμένεται να διεξαχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα εξονυχιστικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι μετείχαν στις μετοχικές τους συνθέσεις.

Είναι σαφές ότι σύμφωνα και με τις καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, για την εμπλοκή των τριών πολιτικών (Μεϊμαράκη, Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη) στην υπόθεση του ξεπλύματος 10,2 δισ. ευρώ το άνοιγμα των off shore θα είναι ο βασικός μοχλός ελέγχου της υπόθεσης.

Τέλος στην εφημερίδα υπάρχουν πολλά στοιχεία για τη δράση του κουμπάρου του κ. Μεϊμαράκη, επιχειρηματία Καρούζου ο οποίος επί 11 μήνες κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Αθήνα παρά το ότι είχε καταδικαστεί από το Εφερείο Πειραιά σε 8ετή κάθειρξη για κλοπή ΦΠΑ, χωρίς αναστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ