Ο Γερουλάνος θα «σκαλίζει» το «μποστάνι» του Παπανδρέου στο Harvard - iefimerida.gr

Ο Γερουλάνος θα «σκαλίζει» το «μποστάνι» του Παπανδρέου στο Harvard

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα μπορεί να παρίσταται στις διαλέξεις του φημισμένου Πανεπιστημίου του Harvard , το κενό του θα αναπληρώνει ο πρώην υπουργός πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Η αρχή της...αναπλήρωσης θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα καθώς ο πρώην πρωθυπουργός θα απουσιάζει και στο...πόδι θα βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Πολιτικής του Harvard, η ομάδα εργασίας της 1ης Οκτωβρίου δεν θα έχει ως συντονιστή τον Έλληνα πολιτικό αλλά τον οικονομολόγο του Πανεπιστημίου Richard Parker και τον Παύλο Γερουλάνο.

Οι υπόλοιπες διαλέξεις και συναντήσεις εργασίας στο πλαίσιο του (Re)designing Europe θα τελεστούν έως και τις 12 Νοεμβρίου, υπό την καθοδήγηση, αλλά και τη φυσική παρουσία πλέον, του Γιώργου Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ